Yavuz Bahadıroğlu Anaokulu
ABDURRAHMANGAZİ MAH. HASANAĞA CAD. YAVUZ BAHADIROĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 3 SANCAKTEPE / İSTANBUL

VİZYON

Öğrencilerimizi akademik,sosyal,kültürel ve ahlaki yönden donanımlı bireyler olarak yetiştiren modern eğitim yaklaşımlarını benimseyen örnek eğitim kurumu olmak.

MİSYON

olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim almalarıdır.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

SABAHÇI GURP:08.00-12.30 ÖĞLENCİ GRUP:13.00-17.30

İNGİZLİZCE

İL MERKEZİNE UZAKLIK 20 KM, İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 500 Metre MESAFEDEDİR.

ABDURRAHMANGAZİ MAH. HASANAĞA CAD. BLOK NO 3 SANCAKTEPE / İSTANBUL